fbpx

SKŁADY TORTÓW

Wyroby cukiernicze produkowane są w zakładzie, w którym do produkcji używane są orzechy

 

TORT MALINOWY KRÓL

 

TORT ŚMIETANOWO – OWOCOWY Z MALINAMI W GALARETCE

Ciasto ( mąka  pszenna, cukier, jajka, kakao, proszek do pieczenia), śmietanka 33 % ( stabilizator karagen ) bezy, żelatyna, cukier waniliowy, maliny, galaretka malinowa ( żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, aromat, barwniki e122, e124 )

 

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

TORT TRUSKAWKOWY / TORCIK TRUSKAWKOWY

 

TORT ŚMIETANOWO – OWOCOWY Z MUSEM TRUSKAWKOWYM

Jasne biszkopty ( mąka pszenna, jajka, cukier, proszek do pieczenia ) truskawki, śmietanka uht 33 % ( stabilizator karagen ) żelatyna, czekolada biała ( cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, laktoza, lecytyna sojowa, aromaty naturalne ),  wariegato truskawkowe( cukier, truskawki, woda,  zakwaszacz,  kwas cytrynowy, aromaty e 440, pektyna ).

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6 st

TORT MANGO / TORCIK MANGO

 

TORT ŚMIETANOWO – OWOCOWY Z MUSEM MANGO

Jasne biszkopty ( mąka pszenna, jajka, cukier, proszek do pieczenia ) śmietanka uht 33 %  ( śmietanka, stabilizator karagen ), żelatyna, biała czekolada ( cukier, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku, laktoza, lecytyna sojowa, aromaty naturalne ), mango, delipasta  mango ( cukier, mango, syrop glukozowy, woda zakwaszona cytryną, aromaty naturalne, pektyna, przeciwutleniacz kwa l – askorbinowy.

 

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6

 

 

TORT CZEKOLADOWY Z CZARNĄ PORZECZKĄ

 

TORT Z MUSEM CZEKOLADOWYM CZARNĄ PORZECZKĄ I RUMEM                                                                            

ciemne biszkopty ( mąka pszenna, jajka, cukier, proszek do pieczenia, kakao ),śmietanka uht 33 % alfapro ( śmietanka, stabilizator karagen ), porzeczka, czekolada ciemna sicao ( cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, emulgator, lecytyny sojowe, naturalny aromat waniliowy ), żelatyna,  delipasta czekoladowa (czekolada w proszku: 35%, kakao, chude kakao, oleje roślinne : słonecznik, orzech kokosowy, chude kakao w proszku, aromaty, emulgator-lecytyna sojowa, może zawierać śladowe ilości, jajek, orzeszków ziemnych i innych gatunków orzechów)

 

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6

 

WIŚNIOWA RAPSODIA

 

TORT Z MUSEM CZEKOLADOWYM WIŚNIAMI I ALKOHOLEM

Biszkopt kakaowy (jajka, mąka,cukier, proszek do pieczenia) Krem- cukiernicza bieruńska (mleko odtłuszczone tłuszcz palmowo- kokosowy, śmietanka, stabilizator karagen), czekolada (masło, corverture 55%, śmietana,kakao, cukier)

wiśnia w żelu, polewa czekoladowa (ciemny syrop glukozowy, cukier, woda, odtłuszczone kakao, skrobia modyfikowana kukurydziana, barwniki E 150c, E 120 konserwant skrobianu potasu), coca cracine (czekolada mleczna, kakao, cukier, oleje roślinne, mleko pełne w proszku, tłuszcz karmelowy, cukier, miazga kakaowa, aromat naturalny, słód pszenicy, lecytyna słonecznikowa, skrobia, E500, sól, aromaty, waniliowe, mleko, odtłuszczone w proszku, lecytyna sojowa), delipasta czekoladowa-czekolada w proszku (35%), kakao, cukier, oleje roślinne (słonecznik, orzech kokosowy, chude kakao w proszku, aromaty, emulgator- lecytyna sojowa, może zawierać śladowe ilości mleka, jajek, orzeszków ziemnych i innych gatunków orzechów.

 

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6

 

 

TORT PORZECZKOWO – ADWOKATOWY

 

TORT Z KREMEM ADWOKATOWYM Z DODATKIEM KONFITURY PORZCZKOWEJ

Ciemne biszkopty (mąka pszenna, jajka, proszek do pieczenia, kakao, cukier ), śmietanka uht 33 % , żelatyna, czarna porzeczka, adwokat ( żótka jaj pasteryzowane, cukier, cukier waniliowy, spirytus, śmietana 33 %  ( śmietanka, stabilizator karagen ) CZEKOLADA CIEMNA ( cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, laktoza z mleka, emulgator, lecytyny sojowe, naturalny aromat waniliowy ).

 

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

 

TORT POMARAŃCZOWY

 

TORT PIECZONY NA MĄCE MIGAŁOWEJ I POMARAŃCZACH Z KREMEM ŚMIETANOWYM

Ciasto ( mąka migdałowa, pomarańcze, jajka, cukier, proszek do pieczenia ), krem ( śmietanka uht 33 %( stabilizator karagen ) czekolada ( masło, corverture 55 %, śmietana, kakao, cukier ), żelatyna, serek mascarpone ( ser pełnotłusty min. 80 % tłuszczu, śmietana, regulator kwasowości, kwas cytrynowy ), cytryna, cukier puder.

 

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

TORT SZWARCWALDZKI

 

BISZKOPTOWY TORT Z KREMEM ŚMIETANOWYM WIŚNIAMI I ALKOHOLEM

Biszkopt ciemny : mąka pszenna, cukier, jajka, proszek do pieczenia, wiśniówka.

wiśnie w żelu 65 % ( cukier, substancja zagęszczająca; skrobia, regulator kwasowości : kwas cytrynowy, substancja konserwująca : sorbinian potasu ), śmietanka  uht  33 % ( śmietanka, stabilizator karagen)

polewa czekoladowa ( masło, coverturre 55 %, śmietanka 18 %, kakao, cukier.)

 

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

TORT ANANASOWY

 

TORT BSZKOPTOWY PRZEŁOŻONY KREMEM ANANASOWYM Z DODATKIEM RUMU

Biszkopt jasny (mąka pszenna, jajka, cukier, proszek do pieczenia)

Krem kaltkrem: cukier puder,skrobia modyfikowana, preparat mleczny w proszku (serwatka, tłuszcz roślinny , odtłuszczone mleko, maślanka,  serwatka w proszku, substancja zagęszczająca (alginian sodu E401, aromat waniliowy, barwnik B-karoten) , ananasy, rum, syrop ananasowy (syrop cukrowy, kwas cytrynowy, woda , aromat naturalny)

Delipasta ananasowa: ananas (55% ), cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty naturalne, stabilizator E 440 (pektyna) rum, ananasy.

 

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6

 

 

TORT CHAŁWOWY

 

TORT Z CHAŁWĄ I PISTACJAMI

Ciasto – mąka, cukier, proszek do pieczenia, jajka

Krem – chałwa sezamowa fantazyjna-miazga sezamowa (49%), syrop glukozowy, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (1,3%) tłuszcze roślinne, emulgator E 471, białko jaja w proszku, ekstrakt z korzenia mydlnicy, naturalny aromat waniliowy,aromat, może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy, mleko. Flore fiore royal- cukier, skrobia modyfikowana, mleko częściowo odtłuszczone roślinne nieuwodornione, kokos, środki zagęszczające, syrop glukozowy, laktoza białka mleka, stabilizator E 516, barwnik beta karoten, masło, Krem – śmietana UHT 33% (śmietanka,stabilizator, karagen) żelatyna, pistacje, kuwertura (miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator E 476 może zawierać mleko).

 

Termin przydatności 72 godz.

Przechowywanie 2-6 st.

 

TORT PRALINOWE SERDUSZKO

 

TORT BISZKOPTOWY Z KREMEM ORZECHOWO – CZEKOLADOWYM

Biszkopt (mąka pszenna, jajka, cukier,proszek do pieczenia) COCA CRACINE (czekolada mleczna-kakao, cukier,oleje roślinne, mleko pełne w proszku; tłuszcz karmelowy, cukier, miazga kakaowa, aromat naturalny, słód pszenicy, lecytyna słonecznikowa, skrobia, E500, sól, aromaty waniliowe, mleko odtłuszczone w proszku, lecytyna sojowa,śmietana UHT 33% (śmietanka,stabilizator, karagen) CIOCCOLOTO( czekolada w proszku-35% kakao, cukier, oleje roślinne, słonecznik, orzech kokosowy, chude kakao w proszku, lecytyna sojowa, może zawierać śladowe ilości mleka, jajek, orzechów).

Polewa czekoladowa ( miazga kakaowa corverture 55%, tłuszcz kakaowy, lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy, emulgator E476, może zawierać mleko).

Polewa czekoladowa ciemna ( cukier, tłuszcze roślinne, odtłuszczone kakao w proszku 16%, emulgator, lecytyna sojowa, wanilina, może zawierać śladowe ilości mleka, orzechów)

 

ermin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

TORT PISTACJOWY

 

TORT BISZKOPTOWY Z KREMEM ŚMIETANOWYM I PISTACJOWYM Z DODATKIEM CHRUPIĄCYCH PISTACJI             

biszkopt jasny (MĄKA PSZENNA,JAJKA, cukier, proszek do pieczenia)

ŚMIETANKA: śmietanka, stabilizator karagen. Pasta pistacjowa: cukier, tłuszcz roślinny

 Czekolada biała Callebaut: cukier, tłuszcz kakaowy mleko ,pełne w proszku,

emulgator lecytyny sojowe,naturalny aromat waniliowy. Pasta pistacjowa: 100% pistacji, orzechy pistacjowe, sól, żelatyna wieprzowa, Prażynki pistacjowe: MĄKA PSZENNA, cukier, tłuszcz roślinny , syrop glukozowy (pszeniczny), masło klarowane, serwatka w proszku, sól, emulgator E 322, ekstrakt słodu, naturalny aromat waniliowy.

 

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

 

TORT RAFAEL

 

TORT BISZKOPTOWY PRZEŁOŻONY KREMEM KOKOSOWO – MIGDAŁOWYM

Biszkopt jasny (mąka pszenna, jajka, cukier, proszek do pieczenia)

śmietanka (śmietanka,stabilizator karagen) żelatyna wieprzowa,

ciociobianko: (cukier, olej słonecznikowy, odtłuszczone mleko w proszku,groszek bezowy, masło kakaowe, tłuste mleko w proszku, emulgator E476, aromaty białka, substancja glazurująca  E904-sacharyna, skrobia pszenna, migdały ,orzech, skrobia kukurydziana, lecytyna sojowa, może zawierać śladowe ilości orzechów, cukier waniliowy, migdały. Syrop: (syrop cukrowy,kwas cytrynowy, woda, aromat naturalny) Biała polewa czekoladowa (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, emulgator lecytyny (soja), naturalny aromat waniliowy.

 

Termin przydatności 48 godz

Przechowywanie 2-6

 

TORT ORZECHOWE SZALEŃSTWO

TORT BISZKOPTOWY Z DODATKIEM ORZECHOW PRZEŁOŻONY  KREMEM NUGATOWYM                                                                                                ciasto (jaja, mąka pszenna, proszek do pieczenia, cukier, orzechy włoskie, bułka tarta ), krem ( masło, margaryna: olej roślinny, woda , mleko ukwaszone, sól, cukier, emulgator tłuszczowy, lecytyna słonecznikowa, aromat, barwnik, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, wit. A, zawartość tłuszczu 80 % ), budyń, pasta z orzechów laskowych 100 %, syrop waniliowy ( syrop cukrowy, woda, aromaty, naturalny aromat waniliowy, kwas cytrynowy, barwnik karmel )           nutty cream ( cukier, oleje roślinne : shea, palmowy, rzepakowy, serwatka w proszku z mleka, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu5 %, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator, lecytyny słonecznikowe, orzechy laskowe 0,1 % aromaty, może zawierać inne orzechy, soję, zboża zawierające gluten).

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

TORT MALAGA                                                                                                                                    

BISZKOPTOWY TORT Z KREMEM BUDYNIOWYM Z RODZYNKAMI UPOJONYMI W RUMIE         biszkopt jasny (mąka pszenna, cukier, jajka, proszek do pieczenia ), biszkopt ciemny ( mąka pszenna, cukier, jajka, proszek do pieczenia, kakao ), śmietana uht 33 %  (śmietanka, stabilizator – karagen ), żelatyna, delipasta malaga ( rodzynki 45 %, syrop glukozowy, woda, koncentrat roślinny – marchew, aromaty, cukier, zakwaszacz – kwas cytrynowy ) cara crakine ( czekolada mleczna cuwerture z karmelem 34,5 %, mleko pełne w proszku, tłuszcz kakaowy karmelowy, cukier 13 %, miazga kakaowa, aromat naturalny, tłuszcz roślinny, słonecznik, kawałki herbatników, mąka pszenna, mąka słodu pszenicy, emulgator, lecytyna słonecznikowa, skrobia, substancja spulchniająca e 500, sól, naturalne aromaty waniliowe, mleko odtłuszczone w proszku, emulgator, lecytyna sojowa, przyprawy ), rodzynki w rumie, kaltkrem ( cukier puder, skrobia modyfikowana, preparat mleczny w proszku, tłuszcz roślinny, odtłuszczone mleko, maślanka, , serwatka w proszku, substancja zgęszczająca – alginian sodu e 401, aromat waniliowy, barwnik b – karoten ).

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

TORCIK ROYAL 

 TORT CZEKOLADOWY Z WARSTWĄ CHRUPECZEK OBLANY CZEKOLADĄ                                                                                                                                        biszkopt ciemny ( mąka pszenna, cukier, jajka, proszek do pieczenia, kakao) czekolada callebaut ( cukier, masło kakaowe, mleko w proszku pełne, masa kakaowa, emulgator : lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy ) pasta  z orzechów laskowych 100 %,  prażynki ( mąka pszenna, cukier, tłuszcz roślinny, syrop glukozowy pszeniczny, serwatka w proszku, masło klarowane, sól, emulgator e 322; lecytyna rzepakowa, aromat waniliowy, ekstrakt słodu jęczmiennego, barwnik : ekstrakt z papryki ) śmietanka 33%( śmietanka, stabilizator : karagen ).

Termin przydatności 72 godz

Przechowywanie 2-6 st

Scroll to Top